Bæredygtighed

Vi er et miljøbevidst renseri

Miljøvenlige og bæredygtige rensemetoder

Er du på udkig efter et renseri, der har miljøet og bæredygtighed højt prioriteret i deres udførelse, så er Renseri København din pålidelige partner. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere.

Hos Renseri København prioriterer vi bæredygtighed i vores arbejde, og sørger for at minimere vores miljøaftryk mest muligt. Derfor benytter vi os af miljøvenlige rensemetoder, som er fri for farlige og skadelige kemikalier. Det gør vi af hensyn til miljøet og for samtidig at passe på dit tøj, når vi renser det.

Når du vælger os som dit renseri, så vælger du samtidig en svanemærket rensning, der lever op til strenge krav til miljø, sundhed og kvalitet.

Det siger vores kunder

Virkelig god professionel service og tøjet var så godt som nyt efter. Stor anbefaling!

Klart det bedste renseri i byen! Kvalitet og service i top!

Sublim service og altid følelsen af at gå hjem med et nyt sæt tøj efter et besøg hos dem

Virkelig god professionel service og tøjet var så godt som nyt efter. Stor anbefaling!

Klart det bedste renseri i byen! Kvalitet og service i top!

Sublim service og altid følelsen af at gå hjem med et nyt sæt tøj efter et besøg hos dem

Mit rense tøj er altid i orden, og der er virkelig god service.

Fantastisk service! Så snart man træder ind ad døren, bliver man mødt med et smil og en venlighed som får os kunder til at føle os trygge og velkommen! Det er helt sikkert et sted, jeg klart vil anbefale alle at benytte.

Jeg fik vasket min jakke forleden. Den føltes som ny efterfølgende. Behageligt personale – venlige, imødekommende og altid klar på et grin.

Effektivt og kvalitetsbevidst renseri i København

Vores service dækker rensning af alt slags tøj, lagner, hovedpuder og meget mere. Vi står derfor klar til at hjælpe med alt fra rensning af dit jakkesæt til rensning af dine gamle, fine duge. Med vores erfaring sørger vi for, at dine ting kommer tilbage i samme stand og ikke tager skade af en rensning hos os.

Din tilfredshed som kunde er vores topprioritet, og vi sørger for at rense dit tøj indenfor 2-3 dage. Med den hurtige service og rensning hos os behøver du derfor ikke gå og vente længe, før du igen kan bruge dit tøj.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om os eller har du blot nogle spørgsmål? Ring til os på telefon 31 81 31 00 eller send en mail. Vi har også en kontaktformular, du kan udfylde, og så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Du er også altid velkommen til at komme forbi vores butik, hvor vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe.

Skriv til os her

  • Hurtig og effektiv levering

    Vi sikrer en hurtig og effektiv service, så du har dine ting tilbage indenfor 2-3 dage.

  • Prioriterer miljø og bæredygtighed

    Når vi renser dit tøj, sørger vi for altid at anvende miljøvenlige rensemetoder.

  • Konkurrencedygtige priser

    Vælger du os som dit renseri i København, garanterer vi konkurrencedygtige priser.