Renseri i Nordvest

Få hjælp til renseri i Nordvest og nærliggende områder

Professionelt renseri i Nordvest

Har du brug for et erfarent renseri i Nordvest, som kan imødekomme dine behov med alt fra almindeligt hverdagstøj til beklædning til særlige anledninger? Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med et bredt udvalg af forskellige typer tøj, undtagen sko og tasker.

Hvis du har brug for at spare din tid i hverdagen, kan du aflevere dit tøj hos os. Vi sikrer hurtig rensning og levering på 2-3 dage. Selvom vi leverer effektivt, sørger vi stadig for at behandle dit tøj med stor omhu, så vi kan opretholde en høj standard for dig som kunde.

Kontakt os på 31 81 31 00 for at høre, om vi kan hjælpe dig med din rens. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Det siger vores kunder

Virkelig god professionel service og tøjet var så godt som nyt efter. Stor anbefaling!

Klart det bedste renseri i byen! Kvalitet og service i top!

Sublim service og altid følelsen af at gå hjem med et nyt sæt tøj efter et besøg hos dem

Virkelig god professionel service og tøjet var så godt som nyt efter. Stor anbefaling!

Klart det bedste renseri i byen! Kvalitet og service i top!

Sublim service og altid følelsen af at gå hjem med et nyt sæt tøj efter et besøg hos dem

Mit rense tøj er altid i orden, og der er virkelig god service.

Fantastisk service! Så snart man træder ind ad døren, bliver man mødt med et smil og en venlighed som får os kunder til at føle os trygge og velkommen! Det er helt sikkert et sted, jeg klart vil anbefale alle at benytte.

Jeg fik vasket min jakke forleden. Den føltes som ny efterfølgende. Behageligt personale – venlige, imødekommende og altid klar på et grin.

Oplev vores fleksible serviceydelser

Hos os som dit renseri i Nordvest kan vi tilbyde dig en række andre services. Med vores tilknyttede skrædder kan vi hjælpe dig med reparationer, oplægning og andre behov, du måtte have.

Ved at tilbyde skrædderservice sammen med rensning af dit tøj, giver vi dig en komplet pakke, når du benytter os som dit renseri i Nordvest. Samtidig fokuserer vi på at anvende rensemetoder, der renser tøjet uden at skade miljøet.

Med vores placering i Nordvest er vi nemme at nå for både dig der bor i byen, men også i nærliggende områder som Emdrup.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hvis du har brug for et renseri i Nordvest, der kan tilbyde dig hurtig og effektiv rens, eller hvis du har brug for en skrædder, så kontakt os i dag på 31 81 31 00 eller send os en e-mail på renserikbh@gmail.com, så vi kan tage en samtale om dine ønsker og behov.

Skriv til os her

  • Hurtig og effektiv levering

    Vi sikrer en hurtig og effektiv service, så du har dine ting tilbage indenfor 2-3 dage.

  • Prioriterer miljø og bæredygtighed

    Når vi renser dit tøj, sørger vi for altid at anvende miljøvenlige rensemetoder.

  • Konkurrencedygtige priser

    Vælger du os som dit renseri i København, garanterer vi konkurrencedygtige priser.